Related Posts with Thumbnails

tisdag 4 januari 2011

Bekännelser och stulna ord!

Jag har en bekännelse att göra. Och jag tror att mitt skrivande är över nu. Japp så är det. För allt jag skriver och alla mina ord och texter är egentligen inte mina egna utan sånt jag kopierar. Sånt jag läst hos någon annan och som jag sen skriver om själv. Och nu är det slut på det för jag kommer inte längre ha tillgång till den blogg där jag hämtar allt mitt material eftersom jag en längre tid har stalkat denna persons båda bloggar.

Så de här samarbeterna jag nu har fått har egentligen ingenting med mitt skrivande att göra utan den förtjänsten är någon annans. Någon som jag inspirerats av och helt enkelt stulit allt material ifrån. Så när jag nu inte längre kommer åt dennes texter så vet jag helt enkelt inte hur det kommer att bli i fortsättningen. Och det känns ju givetvis fel så här nu i efterhand att jag faktiskt får betalt för något som jag själv inte har kommit på men jag kommer att ta upp detta med min sammarbetspartner och de kommer givetvis också att märka att jag inte kan skriva nu när jag inte längre har tillgång till de texter och ord jag annars brukar kopiera.

Detta gäller givetvis både materialet på min erotiska blogg som jag har och fått erbjudande om att skriva på annat ställe och även bloggen jag skriver för tidningen. Jag skäms att jag tagit åt mig äran när det egentligen är någon annan som borde få den, och som den personen skrev i en kommentar, helst nu när jag får betalt för att skriva. Självklart. Det är verkligen både fult och oetiskt av mig att kopiera och "använda mig av henne" som den personen uttrycker det!

Så ja.. jag ber verkligen om ursäkt för att jag fört alla bakom ljuset och fått er att tro att det är mina ord och texter ni läser här och på de andra bloggarna. Men mest måste jag nog be min sammarbetspartner om ursäkt för de har ju valt att låta mig få skriva hos de för att de gillade hur jag skrev för de förstod ju inte att jag kopiera någon annan.

Jag får nog be de anlita den personen istället!

Jorosåatte!

2 kommentarer:

  1. Bara genom att läsa ditt sista inlägg så noterar jag massor med ord som du inte kan ha kommit på själv, det är ord som jag i mitt vardagliga liv använder mig av. Jag gillar inte att du använder dem som om de vore dina egna. Ve dig Petti, ve dig!
    Förbannade copy cat ;-)

    SvaraRadera
  2. Jag vet M, det är någon form av förbannelse som vilar över mig. Jag tror jag lider av någon slags ordkleptomani!

    *böjer mig fram så du kan ge mig pisk*

    SvaraRadera