Related Posts with Thumbnails

måndag 3 januari 2011

Med nya ögon!

Jag vet inte riktigt när det händer, varför eller om det betyder något. Men jag har börjat se på män på ett annat sätt. Eller börjat se på andra män. Andra än de jag tidigare lagt mina blickar på. Det är inte längre unga, blonda och blåögda killar som får mig att fastna som det så länge varit tidigare. Inte de där pojkaktigt söta som jag attraherades av och så ofta lät mig lekas med. Helt plötsligt är det en helt annan typ av män som mina blickar dras till.

Riktiga män. Män men karraktär och små rynkor runt ögonen som tyder på erfarenhet. Och det blonda håret jag tidigare fann så attraktivt har bytts ut mot gråa tinningar. Och en skäggig kind där också de små gråa stråna tagit sin plats. Det är inte längre pojkar i 20 årsåldern som får min uppmärksamhet utan männen som är jämngamla med mig eller äldre. Och helt plötsligt är det de jag finner så fruktansvärt attraktiva och sexiga.

Kanske var det mötet med den där vackra mannen på akuten som fick mig att omvärdera vad jag egentligen vill ha. Kanske har det med mina hormoner att göra. Vem vet... snart kanske den där biologiska klockan jag hela tiden trott jag saknat att börja ticka också.

I vilket fall har jag börjat längta efter en riktig man!

9 kommentarer:

  1. Välkommen in i ljuset! Och god fortsättning!
    Kram
    OMD

    SvaraRadera
  2. Det gör du rätt i! Pojkar är för flickor, killar för tjejer och män för kvinnor. Så, vem är du? Flicka eller kvinna? ;-)

    SvaraRadera
  3. Alla män är riktiga män... och alla kvinnor är riktiga kvinnor :)

    Men det är nog bara positivt att du börjat se de lite 'äldre' killarna..

    Kram.

    SvaraRadera
  4. SLuta längta... Jag är redan här... ;-)


    God fortsättning...

    SvaraRadera
  5. Du menar att det är helt kört för mig nu ? ;-)

    SvaraRadera
  6. Helt rätt - ungtuppar är inget att ha, det vet vi ju nu!

    Kram

    SvaraRadera
  7. Yes....

    Härligt o höra.
    Riktiga kvinnor ska ha riktiga män..
    Tur man börjar få lite gråa strån då...

    Kram Kevin..

    SvaraRadera
  8. Det är skillnad på män och män... =)
    Och de över fyrtio kan sin sak.
    Fast jag tycker inte att håret på bröstet är lika mjukt o gosigt när det är grått som när det har annan färg.. Det liksom tappar sin struktuer =(. Men det är väl en annan historia! ;-).

    Kram

    SvaraRadera