Related Posts with Thumbnails

onsdag 5 januari 2011

Byta kostym!

Det känns som jag vill ta av mig den här kostymen. Byta ut den mot en nyare, bättre för den här börja kännas gammal, skrynklig och solkig. Som om skinnet börja krakelera och falla av och under kan man se en ny frisk och skimrande skymta fram.

Det är förändringar som kryper under mitt skinn, det kliar som en gammal sårskorpa som håller på att trilla av och jag vill riva bort de sista resterna. NU!

Inga stora förändringar utan det är de små som är viktiga. De som gör att jag kan känna ro i kroppen, vagga mig i lugn. Det kan vara en sån liten sak som att måla om den där väggen i sovrummet. Att rensa ut lite till i garderoben och i bara farten även rensa ut bland människor jag låter påverka mig negativt. Bort med gamla garderobsvärmare, bort med människor som inte vill mig väl.

Det kan vara en sån sak som att bli bättre på att höra av sig till mina älskade vänner. Till min väninna som är den som oftast hör av sig och jag den som är tyst. En sån sak är bra att förändra.

Att vara snäll mot mig själv. Ta hand om den där nya kostymen och se till att den håller sig skimrandet. Och det är inte så stora saker som behövs. Bara de där små som ändå gör skillnad på nyanserna. Små nyanser!

Jag ska byta den här kostymen nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar