Related Posts with Thumbnails

lördag 1 januari 2011

Gott nytt år!



Hoppas er nyårsafton varit jättebra. Själv har jag haft en trevlig och ganska lugn kväll och natt. I vilket fall är det underbart att inte ha någon huvudvärk från helvetet idag.

Azita, jag och hennes iranska väninna gjorde oss i ordning hos Azita sen tog vi oss till Harrys där vi bokat bord. Kan säga att vi var väl i stort sett de enda under 50+. Men maten var god och vi hade det bara lugnt och mysigt. Tills det började droppa in småfulla människor och tydligen var vi utvalt sällskap åt några väl överförfriskade karlar men efter att jag visat mitt ointresse ganska tydligt fattade de vinken och lommade iväg.

Natten fortsatte på nattclub efter att vi slagit följe med några artiga och trevliga killar som hade vänligheten att både betala inträde och en dricka. Bock och tack men sen skildes vi åt och sågs inte mer förrän det var dags att gå hem och vi slog följe hemåt. Men innan vi lämnade stället fick jag faktiskt göra något jag inte minns när jag gjorde sist. Jag fick dansa tryckare. Jisses. Kändes som man var 15 år igen.

Natten tillbringade jag hos min älskade Azita vilket innebar att jag fick frukosten serverad idag och trevligt sällskap till den.

Och mina vänner.... årets första dag börja jag med att ha en dejt!
Japp... så är det. Men nog om det nu *fnissar hemlighetsfullt*

Gott nytt år på er alla!

6 kommentarer:

  1. Gott nytt år på dig vännen! Det låter ändå som du hade en trevlig natt, och att få dansa tryckare är få människor förunnat. Det längtar jag efter att få göra :-)
    Lycka till på dejten, jag håller tummarna... men inte hela tiden eftersom de kommer att behövas till annat.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Gott nytt år på dig!

    Ja den kan väl knappast has startat sämre med frukostsällskap och dejt ;-)

    SvaraRadera
  3. En dejt låter som en bra början på året ! Har mailat dig min adress så nu får du skicka länken till din nya blogg ;=)

    Kram och god fortsättning på 2011 !
    /D

    SvaraRadera