Related Posts with Thumbnails

onsdag 5 januari 2011

Kärleksbrev!

Killyourdarlings sa...


Du kan vara hur ironisk du vill, och göra hån av mig, det placerar dig bara på högre och högre hästar.


1: Jag snackar inte om "ordstöld". Det är väldigt ofta jag publicerar inlägg eller skriver om ämnen som du sedan skriver om dagen efter. Och då menar jag inte allmänna ämnen, utan personliga iakttagelser jag gör. Du gör det kanske inte medvetet, men du gör det. Tar från mig.


Det är widgets, etiketter, ämnen och funderingar. Det gör dig inte till en bra skribent. Det gör dig till en sämre version av mig.


2: Du kan faktiskt inte skriva. Inte särskilt bra. Du stavar dåligt, har konstiga meningsuppbyggnader och många av dina ord slutar utan den korrekta ändelsen. Du skriver som ditt högstadiebetyg intygar; skitkasst. Och när vi ändå snackar högstadiet så var det då de flesta slutade skriva dikter på rim.


Hur det kan komma sig att du lyckades med att tjata till dig bloggsamarbeten är för mig en gåta.


3. Bingo är ju fortfarande i Thailand, så det där "erotiska" bloggsamarbetet existerade ju inte ens. Det var förmodligen bara en kåt gammal gubbe som visste hur han skulle göra för att locka till sig dig.




Ja... jag vet inte vad jag ska säga. Blir mest trött. Ja du The killingwoman jag förstår att det måste kännas hårt för dig att en så dålig skribent som jag fått två erbjudande som inte du fått eftersom det är som du säger dina alster jag kopierar hela tiden.
 
Och ja... visst är det så... jag tjatade mig till ett sammarbete. Självklart. Det var givetvis inte så att de tog kontakt med mig. Inte alls. Jag skrev och bönade och bad de om att låta mig få skriva hos de. Och vad det gäller sammarbetet med min erotiska blogg har det ingenting att göra med lilla Bingo och det har jag aldrig påstått heller utan att vi skulle fotas i hans atelje. Och givetvis är det så att jag bönat och bett där också om att få skriva hos de (vilka de är har jag ju som tur inte berättat ännu för då är du väl där också och springer som på alla andra ställen trots att det är mig du kallar stalker, mycket konstigt) Och vet du... jag tror fan jag kommer ta det erbjudandet bara för att få snärta din lilla näsa så det blir tyst på dina anklagelser om att jag skulle hitta på en sån sak. Jisses!
 
Hur känns det att så öppet visa sin ilska och avundsjuka både här och på min blogg på tidningen? Kommentaren du var och lämnade på min erotiska blogg orkade jag inte ens publicera för det känns faktiskt som du stalkar mig. Men besöksförbudet du satt på mig kanske inte är ömsesidigt utan gäller bara mig. Vad jag vet har jag respekterat det och inte besökt din lilla blogg sen du snäste av min helt vanliga och vänliga kommentar sist. Jag valde att lämna dig ifred. Så kan du då snälla tala om för mig varför du jagar mig på alla mina tre bloggar och lämnar spydiga och rätt felaktiga anklagelser efter dig som inte tjänar till något annat syfte än att sprida dålig stämning.
 
Snälla du Killinggirl, lämna mig och mitt "dåliga" skrivande i fred nu är du snäll och sköt dig själv så sköter jag mitt.
 
Nu betackar jag mig mer drama. Jag skiter i dig och dina bloggar så kan väl du skita i mig och mina!
 
Over and out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar