Related Posts with Thumbnails

måndag 22 mars 2010

Klargörande!!!

Jag börjar bli JÄVLIGT trött på att jag den senaste tiden fått en massa anonyma kommentarer med massa skitsnack som gör mig både ledsen och förbannad. Från allt att jag är en översittare och en lat jävel som ligger i soffan och pillar naveln och får bidrag och nu senast blir jag påhoppad för att jag har en annan blogg där personen tydligen tycks sig veta att jag har den för att skriva skit om folk som inte kan försvara sig.

Jag vill bara klargöra att jag behöver inte en annan blogg för att skriva skit om folk. För det första är inte skitsnack om andra människor något jag brukar ägna mig åt och har jag något att säga så säger jag det direkt till den personen eller så kan jag ge den personen en känga på den här bloggen. Jag behöver inte öppna en annan blogg för att spy galla över andra människor och jag fattar inte riktigt vad den här idiotmänniskan menar heller för jag har liksom ingen jag känner att jag behöver spy galla över eller skriva skit om. Jag är helt enkelt inte den typen av människa som håller på med skitsnack på den nivån och det tror jag alla som känner mig kan intyga.

Så nu ni som har tillgång till min andra blogg och faktiskt VET vad den handlar om kanske kan vara snälla och ge den här jävla människan en snyting och faktiskt intyga att jag INTE har en blogg där jag spyr galla över någon annan människa!!!

Och snälla du anonyma människa jag VET att det är du som skrivit ALLA jäva skitkommentarer den senaste tiden. Så jävla anonym är du inte!!! Kan du inte bara avlägsna dig härifrån och lämna mig och min blogg ifred! Hade du varit en trevlig människa kunde du fått adressen till den andra bloggen så kunde du själv fått se hur mycket skit jag skriver om andra men den enda skit jag skriver om andra just nu är om DIG!!!!

Så snälla... kan du inte bara DRA ÅT HELVETE!!!!

16 kommentarer:

  1. Räcker upp en hand och intygar att inget skitsnack försigår på andra bloggen, den är av helt annan karaktär.

    Bra rutet förresten. Tråkiga kommentarer kan man bespara sig, gillar man inte en blogg behöver man inte läsa - as simple as that. Men det är väl nån/några som fått en hang up på dig så NÅT intressant måste du ju ha om de inte kan låta dig vara? ;o)

    besos y abrazos

    SvaraRadera
  2. Tack vännen!

    Ja jag blir bara så jävla ledsen av såna påhopp men man får nog räkna med det när man skriver offentligt. Men VARFÖR liksom??

    Kram och tack för att du står upp för mig!

    SvaraRadera
  3. Jag har då aldrig sett något skitsnack på den bloggen, då hade jag inte bemödat mig att läsa den heller för skitsnack är inte särskilt spännande att läsa. Jag förstår inte hur man orkar hålla på så här dag ut och dag in.

    Äh, försök strunta i de korkade kommentarerna även om det är svårt och jag förstår att du blir less och förbannad!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Är du verkligen heeeeelt säker på det Anna ;o)
    Nåt skit har jag säkert hävt ur mig om någon!!

    Ähh nä du har rätt jag ska försöka strunta i det där och sluta försvara mig hela tiden för det hjälper ju fan inte ändå!

    Kram

    SvaraRadera
  5. Det bästa sättet att bryta en oönskad kontakt med anonyma hatare brukar vara att inte ge honom/henne något bränsle. (alltså inte kommunicera till/med den personen.) Det är lite som med hundar som skäller, om man ger dom uppmärksamhet då, så har man bekräftat att deras taktik funkar.

    Det här vet du säkert, och du har all rätt att bli upprörd, jag har själv fått min dos av anonyma påhopp genom tiderna, så jag vet att ibland exploderar man bara.

    Har läst här ett tag, men inte skrivit något - men nu kände jag att jag ville. Hoppas du löser jobbfrågan snart med någon av dina sökta tjänster. Skulle du vilja ses i Sthlm, så hör av dig.

    Kram Maria (aka Fröken Framtifd)

    SvaraRadera
  6. Ja du har så rätt Maria men som du skriver så explodera man till slut. Önskar jag inte var en sån känslomänniska och var lite hårdare ibland men jag är ju INTE det.

    Tack för snälla ord!

    Kram

    SvaraRadera
  7. Jävlar vad det osade svavel om det inlägget! Som en hängiven gäst i det ovannämnda helvetet vill jag påpeka följande: Man ska icke använda uttrycket snälla om man ber någon att dra åt helvete, o nej, prova med tex slappkuk om personen ifråga är av hankön, om personen är av honkön kan jag varmt rekommendera uttrycket att hon ska stänga sin facialt placerade analöppning för gott. Ha det bra bland svavelångårna.

    SvaraRadera
  8. Hahaha tack för ett gott skratt och för bra tips!

    Kram på dig Brandon!!

    SvaraRadera
  9. Kram på dig tösen,,, från Termosflaskan..

    SvaraRadera
  10. "Jag måste försvara mig hela tiden"

    Nä det måste du inte! Är det viktigt vad den där människan tycker? Vem fan bryr sig om vad den tror och tycker?

    Lägg energin på något annat. Jag vet inte hur många ggr jag har sagt åt dig att göra det, men så är du tillbaka och "måste försvara dig". Sen piper du om att den är så elak etc. Sluta göda den då!

    SvaraRadera
  11. den som skriver elaka kommentarer gör det säkerligen för att få just den reaktion som du ger. det är så de funkar.
    han/hon skrattar röven av sig när du blir förbannad helt enkelt.
    sånt ska bara ignoreras från första början, inte bemötas med varken försvar eller samma mynt tillbaka.

    lösningen är alltså att totalignorera :)
    kram.

    SvaraRadera
  12. Jag säger som alla andra.. nåt skitsnack finns det inte på den andra bloggen.. bara mer ingående tankar som baseras på HJÄRTATS röst.

    Kraaaaaaaaaaaaaaaaaam*

    SvaraRadera
  13. En liten fråga bara, jag blir så nyfiken. Varför har du två bloggar?

    SvaraRadera
  14. Anonym> Om du läser kommentaren ovan så är det ett ganska bra svar.
    Jag skriver väldigt öppet här också men eftersom jag inte har en anonym blogg kan jag känna att vissa saker vill jag inte fläka ut om mig själv. Det finns alltid människor som har åsikter om hur man lever sitt liv så därför låter jag bara vissa ta del av sånt jag inte vill berätta för hela världen.

    Hoppas du är nöjd med mitt svar!

    Kram Petra

    SvaraRadera
  15. Trodde bara sånt skit pågick på aftonbladets blogg, men de jävlarna har alltså hittat hit också? Idioter!

    SvaraRadera
  16. Ja Pari jag tror de finns överallt tyvärr...

    SvaraRadera