Related Posts with Thumbnails

söndag 14 mars 2010

Helgen är snart slut...

...och den slutade bättre än vad den började. Mina känslosvallningar i fredags som var riktigt besvärliga och höll mig i ett järngrepp hela dagen rådde vi bot på genom att se en grymt rolig film på kvällen så att jag skrattade så jag tjöt vilket var skönt med tanke på att tårar hade genomsyrat hela dagen.

På lördagsmorgonen kom den förlösande mensen vilket har gjort mig betydligt lättare i sinnet för min PMS är inte att leka med så en del av förklaringen på mitt deppande de senaste dagarna är helt enkelt hormoner.
Kvällen igår var supertrevlig och för en gångs skull behövde jag inte känna mig som morsastan ute på krogen utan jag kände mig både ung, snygg och sexig för blandningen på åldrar var betydligt mer spridd än på de ställen jag annars hänger på där medelåldern är typ 25.

Idag har vi fortsatt i min lägenhet och i takt med att det blir mer och mer i ordning ju gladare känner jag mig. Kanske det även beror på mammas besök och hennes hemlagade potatismos och ungnsbakade korv men nog känner jag mig mindre och mindre ledsen. Idag är första dagen på bra länge som jag inte har fällt en enda tår.

En fika med Mattias har vi hunnit med också och han var snäll och körde oss till ICA så vi kunde fylla på mitt kylskåp lite till så inte den där lilla musen som bor där behöver gråta hungrigt mer.

Nu blir det natti natti...



3 kommentarer:

  1. Vännen Mattias verkar vara en underbar man och vän. Vilken kille. Hopas du får en bra vecka nu. Kram kram

    SvaraRadera
  2. Ja Bittan han är guld värd!

    Massa kramar!

    SvaraRadera
  3. Kusin, det är inte klokt vad du är lik Anette när du sitter där och läser, det kom en tår i mitt öga.Puss och kram ,på dig vi hörs när du kommer hem.

    SvaraRadera