Related Posts with Thumbnails

torsdag 24 mars 2011

Sista av allt!

Sista natten på hotell med kollegorna. Sista milen i bilen igår ut till kundbesök som var mer en artighetsvisit och jag lyckades pricka in ett bra möte med kaffe och nybakta bullar i en lackeringsverkstad. Sista kvällsmaten i restaurangen och därför firar jag med hjortfile och ett glas rött. Sista frukosten ihop med kollegorna. Och det känns inte det minsta vemodigt. Eller jo... kanske vissa saker då.

Det är med en lättnad i min kropp jag checkar ut från hotellet och sätter mig i bilen och lämnar den sista staden som säljare bakom mig. Snart får jag även lämna ifrån mig den fina BMW:n jag susat omkring i och ta fram min fina Kronancykel istället. Och i morgon är sista dagen vid mitt skrivbord, den sista kopp kaffe jag dricker där men jag har önskat att varje fredag få äta lunch med mina gamla kollegor och det hoppas jag verkligen vi kan göra. För jag kommer att sakna de annars.

Men jag är ändå helt klar med mitt val, helt övertygad om att jag gjort rätt och nästa vecka börjar jag min utbildning i optikbranschen.

6 kommentarer:

  1. Gud va spännande att få bryta upp, börja på nåt nytt. Lyckliga du :). Det bästa med jobb är när man lär sig, finslipar, testar och blir bättre. När man fastnar i hjulspåren, usch.

    Lycka till på ditt nya jobb :D

    SvaraRadera
  2. Inte för att det behövs, men jag håller tummarna för dig och ditt nya jobb.

    SvaraRadera
  3. Klart jag behöver alla *lycka till* jag kan få :o)

    Kram på er!

    SvaraRadera
  4. LYCKA TILL tjejen !!!

    Kram!

    SvaraRadera
  5. Grattis till nya jobbet och nya kärleken ;)
    Kände att det var dags att skriva något eftersom jag inte skrivit något på ett tag hos dig men endå varit här och läst en massa.

    /Milla

    SvaraRadera
  6. Tack Douglas :o)

    Snäll du är Milla och kul att du fortfarande hälsar på!

    Kram på er!

    SvaraRadera