Related Posts with Thumbnails

lördag 12 mars 2011

Jag kom vidare!

Och nu har jag fått göra ett personlighetstest och vad den kommer att utvisa om mig har jag inte en aning om. Enligt mina referenser de har ringt så har arbetsgivaren sagt att de tror jag skulle passa väldigt bra för jobbet men är orolig att jag jobbar för mycket och därför är singel *fniss* Vet inte om det är något bra eller dåligt men jag är i alla fall glad över att jag finns med bland kandidaterna. Får säkert besked nästa vecka. Så snälla.... ni som fortfarande tror på mig (med undantag för vissa missunnsamma läsare jag har) håll tummarna några dagar till!

Igår fick jag mitt extrajobb klart också. Var på den grekiska restaurangen och åt med ägaren där för att hälsa på personalen och kolla läget så nu är det klart. Nästa lördag jobbar jag mitt första pass och jag längtar verkligen. Det känns så härligt att kunna ta ett jobb utan att det handlar någonting om pengar utan bara om glädjen jag känner för yrket. Jag vet att det är få förunnat att ens ha jobb, därför är jag extra tacksam för det här.

Just nu är jag också väldigt tacksam för kärleken i mitt liv. Att någon finns där som älskar mig, som stöttar mig och tror på mig. Och jag hade glömt hur underbart det kan vara att ha någon som saknar mig, någon som vill vara med mig och som visar det på alla sätt. Att inte behöva tvivla på att kärleken är äkta och på riktigt. Han säger det ofta... att han älskar mig och att jag har hans hjärta.

Och jag har gett honom mitt...

7 kommentarer:

  1. Kommenterar dina referenser ditt civilstånd för potentiella arbetsgivare borde du byta ut dem.

    SvaraRadera
  2. Som trogen "stalker" så är det så härligt att höra att du fått sån medvind i livet. :)

    SvaraRadera
  3. Håller vidare :)

    SvaraRadera
  4. Grattis vännen, till kärleken, extrajobbet och det som väntar i den kommande gallringen :)

    SvaraRadera
  5. Anonym hur trög är du????
    Det var arbetsgivaren som sa det till min ena referens... inte tvärtom!!!

    Tack ni andra för att ni kan läsa!

    Kram på er!

    SvaraRadera
  6. Aha, sorry, jag läste inte ordentligt.
    Ber om ursäkt för det och önskar dig en underbar kväll med din nya kärlek!

    SvaraRadera