Related Posts with Thumbnails

fredag 18 mars 2011

Friday i´m in love!

Precis som The Cure sjunger känner jag lite extra denna fredag. Inte bara i mannen som kallar mig sin ängel utan lite i  allt möjligt. Livet som sådant och den där lyckan jag äntligen får känna på så många olika sätt. Den som jag trodde var en utopi och som kändes så oändligt långt borta. Den som låg gömd någonstans i mitt bröst och bara väntade på att få explodera och fylla mig igen. Den lyckan är jag lite förälskad i denna fredag.

Och jag känner en förälskelse när jag får träffa mina två underbara M&M över en kaffe och jag bubblande får berätta om det som händer mig just nu. De två människor som stått mig närmast ända sen jag kom till denna underbara stad. Och den är jag också lite förälskad i denna fredag när jag tänker på så mycket den gett mig sen jag flyttade hit. Möjligheter och vänner jag aldrig annars hade fått.

Träffar underbara C som flyttat hit. Det är första gången vi ses igen på över 3,5 år och jag är så glad över att få se henne igen och den lilla stunden vi får ihop denna fredag får mig att bli lite förälskad i henne för hon är precis lika fin som jag minns henne. Och jag påminns om hur mycket jag tycker om att vara med henne och lovar mig själv att vi måste ses oftare nu när vi av en slump bor i samma stad.

Och så får jag komma hem till den där lilla lurviga saken som jag är förälskad i oavsett vilken dag i veckan det är och han möter mig med pussar och då gör det inget att jag får sitta själv i soffan. Fredagsmys med kaffe i mjukisbyxor är helt okej så länge mobilen piper och jag får ord som..

"Du är kvinnan i mitt liv"

4 kommentarer:

  1. Jaa det värmer mitt hjärta :o)

    Kram

    SvaraRadera
  2. hihi lite smått förälskad jag med! Vi ska ses ofta och mycket nu! Du är precis den c-vitamin brustablett som jag behöver just nu. <3

    SvaraRadera
  3. Söta fina du!
    Du är för gooo...

    Kraam!

    SvaraRadera