Related Posts with Thumbnails

söndag 6 mars 2011

Det blev soffan!

Det hänger klänningar på långa rader i min garderob. Aldrig använda. Som skriker efter att få bli luftade. Jag gick så långt att jag tog på mig två av de som skrek högst och i en av alla oöppnade lådor med nya skor tog jag fram ett par höga klackar i guld och svart. Och jo då, spegelbilden såg mer än okej ut. Men nej. Jag krängde av mig klänningen, slängde den i en hög och hoppade i mysbyxorna igen. Sen delade jag och Jocko en pizza. Fast jordnötterna lämnade han kvar på golvet.

Där låg de kvar även idag så att Mattias fick hoppa över högen när han var här på en kaffe. Vi tog en promenad (en långpromenad i mina mått mätt men bara en promenad i hans mått mätt) och nu när promenad och kaffe är avklarat borde jag fortsätta med helgstädningen. Men det är som Azita sa när hon ringde nyss "du har klister i din rumpa och jag ska elda upp den där jävla soffan".

Japp så är det! Men ska försöka göra lite nytta nu. Ska bara kolla era bloggar lite snabbt först!

4 kommentarer:

  1. Hahaha! Vilken härlig kommentar!KRAM

    SvaraRadera
  2. Synd jag inte kan återge hennes brytning också för den gör det ännu roligare :o)

    Kram

    SvaraRadera
  3. Ibland har man ju sådana soffperioder och det tycker jag man ska tillåta sig att ha. Alla läckra klänningar och skor får bli luftade i vår istället. :)

    SvaraRadera
  4. Ja absolut, det hinns med det också :o)

    Kram

    SvaraRadera