Related Posts with Thumbnails

lördag 12 februari 2011

När det inte blir som man tänkt sig!

Fast jag vet inte heller om det är så konstigt att det inte blir det när man som jag alltid är ute i sista sekund eller aldrig kan planera.

Först hade jag och Azita tänkt att vi skulle åka till Stockholm idag, bo på hotell, shoppa och gå ut och äta och kanske se lite av nattlivet i den stora staden. Men vädret ville annat igår så vi la ner de planerna men idag visar det sig att solen ville komma på besök. Men då hade vi ju liksom redan lagt ner de planerna. Så vi funderade på SPA istället. Där jag fått presentkort. Så mysigt men hur kan jag i min vildaste fantasi tro att det ska gå att ringa samma dag och få tid. Så där stöp det också.

Så ja... det får bli det gamla vanliga. Maratonlopp i ett köpcentrum.

Hopp in i duschen och sen på med shoppinghumöret!

Vad ska ni göra en lördag som denna?

5 kommentarer:

  1. Hej vännen, det blir väl som vanligt inget speciellt, ta en promenad och fundera på om det är så här det ska va?. Ha en så trevlig helg nu.
    Många kramar. Biffen

    SvaraRadera
  2. En lördag som denna hade man velat bestiga nåt trevligare än mitt tvättberg ;)..men så får det bli. En sväng ut i solen om min baksmälla tillåter :)

    Ha en bra dag

    SvaraRadera
  3. Ett tips är att titta på väderleksprognosen för där lovade de strålande vackert väder hela helgen redan i onsdags ;)

    SvaraRadera
  4. Åker ni till Valbo en lördag...? Det går rysningar genom min kropp! Brrrrr ;-)

    SvaraRadera
  5. Jag har jobbat och sedan varit på dop. Nu slöar jag i fåtöljen och försöker låta bli att somna. I morgon blir det jobb igen.

    SvaraRadera