Related Posts with Thumbnails

fredag 25 februari 2011

Hockeykväll!



Ja då blev den av till slut. Efter fem år i Gävle fick jag se min första Brynäsmatch som de spelade mot Timrå. Det var helt klart en ny och trevlig upplevelse. Snälla kollegan J berättade sakligt för mig vad som skedde nere på isen när jag själv inte riktigt hängde med. Och som sig bör blev det lite intagning av alkoholhaltiga drycker men dock inte för Azita som var snäll och höll sig bakom ratten.

Eftersom kollegan J var på besök från Uppsala i vår hemstad fick vi givetvis visa honom utbudet en torsdagkväll och det bestod av ett besök på Harrys där Peter Siepen stod för Dj:andet. Så jag fick minsann dansa loss lite.

Och jag fick kramas och pussas lite då Han var på plats. Dansa nära och nästan vilja hångla loss på dansgolvet. Så jag hade i alla fall något väldigt fint att titta på hela kvällen men kollegan J som ville se vackra damer gick bet kan jag säga. Han lommade hem till hotellet något besviken skulle jag tro.

Jag blev nattad och omstoppad, kysst på munnen och vackra ord i mitt öra. Väldigt vackra ord som idag ekar i mitt huvud. Och saknaden känns som en stor tung sten i mitt bröst. Han glömde sin halsduk som jag hittade på hallgolvet och tog med till sängen och borrade in min näsa i och så somnade jag. Den får hänga runt min hals idag för att få känna honom nära. Jag längtar efter honom så det gör ont...

Sitter på kontoret, borde jobba men jag kan inte riktigt koncentrera mig. Längtan kryper för mycket i min kropp. Vill bara åka hem, lägga mig i soffan och dra filten om mig och somna där. Kanske sova fram till i morgon när Azita och jag ska ge oss iväg till Stockholm för lite tjejmys.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar