Related Posts with Thumbnails

lördag 5 februari 2011

Lördagmorgon...

...och trots att jag skulle kunna ligga kvar i den varma sköna sängen går jag upp innan klockan blivit åtta, snöra på mig skorna och tar med Jocko ut för att möta upp kollegan P. I parken möter jag honom med hans söta lilla dotter och deras två hundar och vi går en timmes lång skön och kall promenad. Det är en sån där mysig frostig och solig dag som liksom inte kan gå fel på något sätt. I alla fall känns det så och den känslan ska jag försöka behålla.

Igår tog jag mig till gymmet och ställde mig för första gången i den stora salen där det snart är dags att hålla min första klass. Och det känns lite som att komma hem. Jag älskar den där stora ytan, de stora speglarna och doften av svettiga mattor. Och snart... snart står jag där inför nya ansikten och skriker och peppar. Men igår fick jag köra med mina två små lärjungar som med ivriga ögon följde varje rörelse och försökte hänga med så gott de kunde. Jag fnissade gott åt deras lite vingliga steg och krokiga ryggar men duktiga elever som de var så hängde de snart med. Det var roligt att få ha de där och busa med. Vi hade så roligt att vi glömde bort tiden och till slut kom personalen och upplyste oss om att det nu var dags för stängning.

Idag ska jag gå på inflyttningsfest med Azita till en vän till henne jag inte känner. Alltid spännande att få träffa nytt folk. Men just nu ligger jag kvar här i soffan en stund till och bara njuter av denna lördag förmiddag.

Bilder från igår






3 kommentarer:

  1. Det där såg onekligen jobbigt ut, tror jag tar en pralin till och lägger mig till rätta;)..Vad tränar du för nåt?

    SvaraRadera
  2. Hahaha gör du det, choklad är aldrig fel :o)

    Jag kommer hålla styrkeklasser just nu men mest brinner jag för mina dansklasser. Latinaerobic, funk eller afrikansk dans. Men har inte haft den typen av klasser på över ett år så nu börja jag lite lugnt med styrka :o)

    Lite sugen på att utbilda mig i Zumba och köra klasser i det. Vi få se.

    Kram

    SvaraRadera
  3. Hoppsan, låter jobbigt om inte annat :D. Men dans verkar kul, synd bara att man är både ton och taktdöv :P

    Kram

    SvaraRadera