Related Posts with Thumbnails

torsdag 21 oktober 2010

Gode morgen!

Hunden inlämnad på trimning, kaffet intaget på kontoret med kollegorna och nu är det jobbe jobbe som gäller men som de säger "när katten är borta dansar råttorna på bordet" för utan chefen här så blir det liksom lite hipp som happ. Själv släntrade jag in halv tio istället för klockan åtta för jag var tröttare än vanligt i morse.

Natten har varit orolig med många tankar och funderingar. Känslor som svallar upp från något dolt undermedvetet och påminner mig om min sårbarhet. Drömmar om människor som inte borde besöka mig längre och drömmar om människor jag inte borde drömma om.

Fick i alla fall ett litet gott skratt idag. Jag har varit en olydig flicka och loggat in på en dejtingsida igen. Fråga mig inte varför för jag orkar ändå inte engagera mig och klickar bort alla mail jag får utan att svara. Mest tidsfördriv kanske. Kanske ett sätt att få bekräftelse men ändå tar jag inte åt mig av komplimanger och försök till kontakt. Någonstans finns misstron om att alla bara vill leka ändå. I vilket fall hade jag fått ett mail av en av killarna som är med i Ensam mamma söker. Så nu vet jag att han inte blev kvar till sist i alla fall. Ett väldigt fint och gulligt mail och jag svarade faktiskt men avböjde artigt.

Idag blir det besök hos farbror kuratorn, hihi det skulle han hört. Vi som är jämngamla! Undrar ifall jag kan hålla mig från att gråta idag. Tror knappast det. Finns säkert nån liten tår där inne jag kan klämma fram. I vilket fall ska det bli skönt att få prata.

Best regards Petti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar