Related Posts with Thumbnails

torsdag 3 juni 2010

Så här ser min arbetsdag ut!

Hur ser er ut?

Började klockan nio med ett kundbesök i en blomsterhandel och efter det var det dags för kaffe och fralla. Sen har vi besökt en däckfirma, en byggfirma, ett åkeri, en takläggningsfirma och sen var det dags för lunch fast det blev kaffe och en Budapestbakelse. Sen vidare till två blomsterbutiker till, ett bostadsbolag och ett kran och lift företag. Det blev en del ordrar och jag känner att det här kommer att passa mig perfekt. Älskar att vara ute och slänga käft med skitiga gubbar i overall på ett verkstadsgolv för att sen träffa kostymklädda herrar på kontor.

När klockan började närma sig halv tre var vi ganska nöjda med dagen och min kollega körde hem mig till min lilla lägenhet och nu ligger jag alltså nere vid sjön och myser och har hela eftermiddagen kvar. Jag klagar inte!

Funderade på att bege mig hemåt idag men är för trött för att sitta massa timmar i bilen så jag stannar en natt till och åker tidigt i morgon istället.

Lite senare ska jag hem till min kollega och äta en bit mat så det ska bli trevligt, men nu ska jag fortsätta mysa i solen nån timme till.

5 kommentarer:

  1. Låter helhärligt!
    Sjukt bra att du har fått ett jobb äntligen, och dessutom ett glassigt sådant ;-)

    Känns nästan overkligt att du springer runt i mina hemtrakter (Jönköping) och jobbar just nu. Om jag ser dig på stan eler A6 kommer jag säga hej!

    SvaraRadera
  2. Puss Mattias :o)

    Haha Rille det blir en runda på A6 i morgon.

    Fika kanske :o)

    SvaraRadera
  3. Oj vad jobbigt det ser ut att jobba ;)

    SvaraRadera
  4. Attans också att jag inte såg tidigare att du skulle vara på A6 idag också. Jag var där på lunchen och handlade kläder, hade varit kul att säga hej och höra hur du har det. Better luck next time!

    SvaraRadera