Related Posts with Thumbnails

måndag 7 juni 2010

Första dagen avklarad!

Ja då var första dagen på jobbet avklarad och det känns rätt okej faktiskt för jag fick ju i alla fall sälja även om det inte var någon stororder. Chefen sa det var bra i alla fall så jag får väl hoppas hon menade det. För det är fan inte lätt att kriga med alla som slåss om företagens pengar och gunst. Jag må ha de högsta klackarna och sötaste leendet men kan du inte snacka och dessutom veta vad du snackar om kan du lika väl hälsa hem och jag ska erkänna att det var på skakiga ben jag satte mig i bilen i morse och ännu skakigare ben som tog mig in till första kunden. Men efter fyra nej så blir man lätt förbannad och tänker nu jävlar!

Jag har mycket att lära och det kommer ta tid innan jag känner mig så pass trygg och säker på produkterna som jag vill men det enda är att jobba, jobba och åter jobba för det är genom alla frågor man lär sig.

Det blev ett tiotal besök idag och många som jag måste besöka igen då inte rätt person var på plats. Men det känns som sagt okej och jag är glad över min lilla order jag fick in idag. I morgon ska jag ha MINST två med mig hem.

Har knappt ätit något som vanligt så jag är yr i bollen så nu blir det en macka och lite kaffe och slappa framför tv:n och sen i säng. Petti får inte vara uppe så sent längre för hon har ett jobb att sköta, så det så!


5 kommentarer:

  1. Det är bra! På dom bara! :)
    Det här kommer du fixa som en dans!
    Sov gott sen när det dags att hoppa i bingen.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Ja jag hoppas det Julia, jag hoppas så himla mycket att jag ska fixa det här!

    Massa kramar!

    SvaraRadera
  3. Låter mycket bra! :)Go get them!
    Kramar!!

    SvaraRadera
  4. efter 4 nej hade jag gett upp. :p
    det är väl därför jag verkligen inte skulle kunna jobba som säljare :)

    SvaraRadera
  5. Kramar Antoinette!

    Hahaha ja Jennie det är så det ofta är men det räcker med den där lilla ordern så är man på banan igen :o)

    Kram

    SvaraRadera