Related Posts with Thumbnails

söndag 6 juni 2010

Insikt!


Med den insikten kanske jag kommer få vara singel länge till men hellre det än att nöja sig med det nästa bästa, eller näst näst bästa. Jag vägrar! Eller vänta på någon som ändå inte vill finnas där. Någon som kallar sig vän men ändå bara stöter bort dig gång på gång. NEJ TACK! Det gäller både i kärlek och vänskap och det kommer jag inte tillåta mig själv mer. Det är bara destruktivt. Någonstans hoppas och önskar jag att jag är värd mer än så!

De orden få avsluta den här kvällen, den här veckan och även en låååång jobbig tid som jag kommer lägga bakom mig på flera sätt. I morgon börjar mitt nya jobb, en del av mitt nya liv som jag så väl behöver och längtat efter. Även små förändringar kommer ske. Några kommer bara jag veta och märka av men några kommer jag att dela med mig av. Och en stor förändring är på gång som jag snart ska dela med mig av och jag hoppas att ni som tycker om mig och som stöttat mig under den här jobbiga tiden, ni som betytt mycket för mig, ni som vet vem jag är och hur jag är kommer att dela den förändringen med mig. Ni andra som inte tycker om mig och inte stöttat mig utan mest bara följt mig för att leta fel och reta upp sig ni kommer inte att kunna följa mig längre men jag tror knappast ni kommer gråta över det. Ganska skönt va??

I morgon är en ny dag, en ny vecka och nya möjligheter och den här "egocentriska och uppblåsta" tjejen hoppas faktiskt att alla ni där ute får en underbar vecka med massa sol och massa kärlek.

Sov gott!

4 kommentarer:

  1. skönt att börja på nytt! :) hoppas jag får göra det i höst.
    massa kramar o lycka till på jobbet idag :D

    SvaraRadera
  2. Klokt tänkt av dig. Dom som ska finnas i ditt liv ska förtjäna det. I like.. Det vänder nu ska du se. Jag känner det på mig.

    Ms Singel

    SvaraRadera
  3. Ha en riktigt bra vecka....

    kram

    Björn

    SvaraRadera
  4. Ja Jennie jag hoppas också att det snart är din tur. Du är mer än värd det!

    Kram på dig Jennie och Singel och Björnen min!

    SvaraRadera