Related Posts with Thumbnails

tisdag 29 juni 2010

Feel lucky!

Känslan fortsätter hålla i sig. Glädjen, den fluffiga känslan i bröstet, som bomull liksom. Solen har lyst och värmt långt in i själen och jag och Mattias tog en tur till havet för att få lite svalka och vi doppade fötterna i det varma vattnet och låg på en filt och försökte att inte bli rastlösa.

Jag har börjat känna hunger och äter mera även om jag blir mätt fort men det går åt rätt håll och i morgon har jag två intervjuer framför mig som jag kommer att göra mitt yttersta på. Det känns bra eftersom båda jobben är på företag jag jobbat på tidigare varav det ena är ett riktigt drömjobb. Ett jobb jag älskade och saknat många gånger. Vill inte berätta mera ännu men mina förhoppningar är stora.

Fortfarande inte ett ljud i min mobil och dator och jag skulle kunna skriva ett å annat vad jag känner och tänker men nöjer mig med att skriva att jag är besviken på väldigt mycket. Men, men vem visste sånna saker innan. Jag utgår från att människor är seriösa och talar sanning men tyvärr är det inte alltid så. Kan berätta nu så här lite i efterhand att jag pratade med en kvinnlig kollega i telefon precis i början som berättade en del saker för mig men jag ville bilda mig en egen uppfattning. Tyvärr kan jag bara konstatera att hon hade rätt.

Nog om det...

Nu ska kvällen fortsätta med att förbereda klädseln för jobbintervjuerna i morgon och kanske jag lägger upp lite på tradera. Gör jag det så lovar jag att ni ska få ta en titt.

Men tänk vad skönt att få känna så här. Att jag är glad och att allt liksom känns okej fast jag inte vet någonting just nu. Varken ont i hjärtat eller någon klump i magen. Som sagt, mest bara fluffig bomull där just nu!

2 kommentarer:

  1. Härligt att du känner så! Det är du värd! :)
    STORT lycka till imorgon!

    Kramar

    SvaraRadera
  2. Det glädjer mig otroligt när jag läser dina rader. Lycka till idag!1

    SvaraRadera