Related Posts with Thumbnails

tisdag 22 juni 2010

Och om någon undrar...

...varför jag har tid att blogga när jag BORDE jobba kan jag tala om att jag idag är hemma efter att ha gått i en hel vecka med början till halsont och nu har det satt sig rejält.

Jag HATAR att ha ont i halsen.

Igår gick snälla Mattias och köpte vitaminer och mineraler till mig för jag börjar misstänka att jag har brist både på den ena och det andra eftersom jag inte kan äta något vidare. Börjar få ont i munnen, ömt tandkött och jag känner av min panikångest lite grann varje dag och jag vet att det hör ihop mycket med min dåliga kost, eller uteblivna kost kanske passar bättre.

Så att jag blir sjuk är inte alls konstigt för jag har väl inte en gnutta motståndskraft i den här stackars kroppen som bara blir mindre och mindre!

Hade jag haft pengar hade jag kunnat köpa hem sånt jag verkligen tycker om så det hade varit lättare att få i sig. Fast just nu kan jag inte ens komma på något som skulle kunna få mig riktigt sugen.

Det här är inte alls kul!

Åhh... grillspett kanske, med tjock vitlökssås. Grillade majskolvar och sen jordgubbar med glass.

7 kommentarer:

  1. Äh vadå, massor av människor bloggar under arbetstid så du behöver inte förklara dig. De som stör sig behöver ju som vanligt inte läsa.

    SvaraRadera
  2. Jo jag vet vännen... förstår inte varför jag alltid ska känna att jag behöver försvara mig inför idiotiska människor som stör sig på allt :o(

    Kram vännen!

    SvaraRadera
  3. om jag, som du säger hade halsont skulle jag nog inte göra aktiviter som du gör på bilderna nedan på helgerna, utan ist kurera mig så jag kan jobba i veckorna! bara en tanke.. tänk innan du skriver och lägger ut bilder människa!

    SvaraRadera
  4. Och om såna som du som bara retar sig och letar efter fel hos andra kunde hålla käften och sköta sig själva istället för att hytta med pekpinnar åt andra människor skulle världen vara en sån mycket finare plats att vara på.

    Stick upp den där pekpinnen i röven på dig själv så kanske du slappnar av lite för här inne gör den ingen nytta!

    SvaraRadera
  5. alltså håller du med i vad jag säger!? du ser inte ut att ha sådär jätteont i halsen på bilderna, men vad vet jag det kanske är sådär du ser ut när du har ont.. kan inte direkt påstå att man behöver "leta" efter fel ang dig, dom uppenbarar sig bara.

    SvaraRadera
  6. Men alltså ditt tröga jävla skrälle ska jag behöva tala om för dig exakt på en skala hur ont jag hade just den kvällen. Nej jag hade varken lika ont då eller mådde då som jag gör just idag.

    Jisses vem är du egentligen. Har du inget eget liv eftersom du måste lägga dig i andras. Jag dansar väl för fan inte på krogen IDAG när jag är hemma från jobbet det är väl åtminstone det som är huvudsaken. Eller????

    Du är fan inte riktigt klok i huvuvdet. Varför är du här och läser om du stör dig så??

    Det är liksom frivilligt!

    SvaraRadera
  7. Hallå där anonym, du verka vara en sån där person som anmäler folk,om så är fallet så räcker det inte med en pinne i brasan,utan en hel timmer stock,jävla idiot.Egena åsikter.

    SvaraRadera