Related Posts with Thumbnails

söndag 17 januari 2010

Stora beslut är fattade!

Som ni märker står fortfarande den här bloggen öppen även om det inte skrivits så flitigt i den under helgen. Det beror helt enkelt på att jag varit på konferens

När så stora beslut om en bloggs framtid ska fattas är det lika bra att sammankalla Bloggkommittén så det gjorde jag. Så hela helgen har vi haft möte om denna stora fråga. Det har druckits mycket kaffe och mineralvatten och pennorna har glött av alla anteckningar. Overheaden har gått varm och ingen tid för paus har funnits.

Medverkande har varit följande viktiga namn i bloggvärlden;

Smurfan
Dixie
Antoinette
Nostalgia
Katie

Åsikterna har gått lite isär men nu har ett besluts fattats och beslutet blir att hålla bloggen öppen. Det vore en enorm förlust att stänga en av de största bloggarna (ja näst efter Kenza och Blondinbella då). Ja ni kan ju själva se besöksantalet där *pekar upp i högra hörnet*

Så jag vill bara tacka alla medverkande för ert visade stora intresse och att ni hjälpte mig med detta svåra och stora beslut! Jag är enormt tacksam för er hjälp.

Jätte kram till er goa medsystrar.

Men för tillfället blir det nog lite tunnsått med inlägg för jag har enormt mycket att stå i för tillfället. Behandlingen av min analklåda tar väldigt mycket tid och så har jag precis skaffat tre guldfiskar som jag ska börja träna agility med. Sen köpte jag ett dragspel också för några tjugor på loppis och mitt mål är att till midsommar kunna spela Gubben Noak så där kommer jag också lägga en del av min energi.

Så mina vänner... håll till godo med de små inlägg som min tid kommer räcka till!

Pussåhej!

3 kommentarer:

  1. haha, kram :) hoppas du känner dig nöjd nu.

    SvaraRadera
  2. Klart att vi ställer upp och försöker hjälpa till om vi kan! ;o)

    Kram

    SvaraRadera
  3. Nostalgia> Ja nöjd som faaan ;o)

    Dixie> Det gjorde ni super. Tack snälla!

    Kramar er båda!

    SvaraRadera