Related Posts with Thumbnails

onsdag 13 januari 2010

Hemma igen...

...efter några timmar på stan.

Den hanns med både lunch med Azita, ett antal kläder prövade och alla paketen ligger nu på posten. Med tanke på ekonomin blev det inga större inköp men jag hade en dröm där jag bar en svart korsett när jag träffade någon mycket speciell och som av en slump hängde det en svart korsett och liksom ropade på mig. Jag var helt enkelt tvungen att köpa den. Om drömmen slår in vet jag däremot inget om. Men nu har jag korsetten i alla fall!

Det blev fika med M&M också på stammishaket. Mina älskade storebröder som kan få mig att både skratta och gråta. Oftast står Mattias för skratten och Magnus för gråten. Det innebär inte att han är elak eller stygg på något sätt men han lyckas alltid trycka på rätt knappar när jag är som känsligast så idag blev det några tårar. Jag vet att det är av kärlek och en broderlig omtanke men ibland klara jag inte av att ta det. Och helst inte när jag är som jag är just nu...lite känslig!

Innan jag gick hem tog jag en sista runda in till Åhlens. Jag har fortfarande inte förstått att jag numera är två storlekar mindre än vad jag brukar vara så av ren vana tar jag med mig "min storlek" in i provrummet. En supersnygg kjol men som sagt så satt den alldeles för löst. Jag vet inte riktigt vad jag tänkte eller höll på med men kanske det berodde på att jag idag har så ont i min rygg att jag knappt kan resa mig upp igen om jag väl böjt mig ner. Jag ålade mig och bökade där inne i provrummet och skulle till slut gå ut och hämta en kjol i rätt storlek. Traskar ut i butiken och börja gå mot stället där kjolen hänger. Då råkar jag se mig själv i en av speglarna...

Min strumpbyxbeklädda underdel, utan kjol på...

Jisses, jag var en bra bit från provrummet och jag lovar jag hade vunnit VM i 60 meter om jag hade varit med i just det ögonblicket. Har inte en aning om någon såg och jag vill inte veta heller!

Nu är jag hemma i alla fall och värmer min generade rumpa och jag stannar nog i soffan en liten stund till.

Städningen finns ju som sagt kvar...

Magnus på fikan idag

Mattias och jag!

2 kommentarer:

  1. hahahaha! det hade jag velat se :D

    och du skulle ju vänta med korsettinköpen tills the butik öppnar :p

    SvaraRadera
  2. Nostalgia> Nääää det skulle du inte vilja se ;o)

    Ja jag vet men den här var snoooorbillig!!!

    SvaraRadera