Related Posts with Thumbnails

onsdag 13 januari 2010

Dagens första kopp...

...kaffe är den bästa koppen på hela dagen. Inget kan få mig att ändra på det. Om jag så har sovit till kl tre på eftermiddagen vill jag börja dagen med en kopp kaffe och smörgås. De som kan börja dagen med att äta lunch eller middag direkt har jag inte mycket till övers för. Frukost först oavsett vad kl är!

Vaknade inte i min egen säng i morse. Har delat täcke i natt och har sovit oroligt för det var varmt och mina tankar snurrar. Ont i ryggen har jag fått också för jag tror sängen var för mjuk. Och när jag väl somnat in är det dags att vakna tycker den där lurviga saken. Han ligger och tokglor på mig och gnyr om att få kel och kli och gör jag inte som han säger klättrar han över hela mig tills jag tröttnar och går upp. Otroligt psykande.
Men tack Azita för jag fick snusa jämte dig!

När man har haft en lång relation med någon och det blir slut så finns det ibland personer runt den man levde med som man kan sakna otroligt mycket efteråt. En sån person är Elin min gamla svägerska. På vägen hem nu i morse mötte jag henne och det var så himla roligt att få se henne igen. Hon brukade komma in och hälsa på i min butik när hon arbetade innan hon blev mammaledig. Nu är det jätte länge sen vi sågs men vi bestämde att vi snart måste ses. Vi bor ju alldeles för nära varandra för att det ska behöva gå så här lång tid mellan gångerna vi ses.

Nu ska jag ta hand om den här dagen...

2 kommentarer: