Related Posts with Thumbnails

tisdag 26 januari 2010

Ingen struktur...

...finns i mitt liv över huvud taget just nu. Har jag inget inplanerat under dagen blir det lätt att jag ligger i soffan under den där jävla filten med datorn på magen och zappar på tv:n. Jag orkar inte fixa mig i ordning och det är inte direkt vad den här tjejen annars brukar strunta i men nu är det en ansträngning bara att hoppa in i duchen och borsta tänderna.

Hur fan kunde det bli så här?

I morgon ska jag äntligen till min kiropraktor igen efter två månader. Han tar hand om min onda rygg och nu käns det att det var ett tag sen. Alltså innebär det att jag i morgon kommer fixa mig i ordning för jag kan knappast komma till honom och lukta svett och med håret på ända. Och givetvis blir det inga urtvättade bomullstrosor för ska jag klä av mig kläderna vill jag känna mig snygg även under, så är det bara.

Och på torsdag när det bär av till stockholm då blir det en ordentlig makeover för spöket Petra. Då ska jag vara mitt vanliga piffiga jag, den där tjejen som brukade stå i en kosmetikbutik i snygga kläder, höga klackar och målade läppar.

Jag vet hon finns där under myskläderna och det ruffsiga håret!

Ja se.... här är hon när det begav sig!

1 kommentar: