Related Posts with Thumbnails

måndag 25 januari 2010

Morgonstånd i mun...

....eller nääee, jag menar givetvis Morgonstund har guld i mun!

Den här stunden på morgonen ja eller förmiddagen skulle nog någon morgonpigg människa kalla det, är den bästa på hela dagen. Efter att ha tvingat mig till en liiiten stund till i sängen av en hund som klättrar och slickar på mig är morgonpromenaden avklarad och kaffe och smörgås intas i soffan framför tv:n. Jag vet ju nu att snart är det slut på slöa stunder på morgonen och jag kommer ha fullt upp med att hinna borsta tänderna och fixa håret innan jag kommer iväg för att öppna butiken i tid.

Varför är inte jag en sån där hurtig och pigg människa på morgonen som har ork och tid att hinna ta det lugnt och njuta av att få vakna till liv i lagom takt? Jag har ångest på morgonen och multitaskar genom att duscha, borsta tänderna OCH pissa samtidigt för att spara tid. Jaaa jag kissar i duschen, äckliga människa va, huuuaaa!

Jag ser upp till er som har ett par ungar också att ta hand om på morgonen och se till så de får på sig kläder och frukost i magen innan de ska köras till dagis och skolan. Slår vad om att hade jag barn skulle jag säkert glömma väcka de och komma på när jag är på jobbet, ÅHHHH BARNEN!!!!

Kanske därför jag inte har några...

2 kommentarer:

  1. L> Hahaha ja det var ju typ en vecka sen men bättre att tacka sent än aldrig ;o)

    Nästa gång får du ha med dig egen hundmat ;o)

    Kram

    SvaraRadera