Related Posts with Thumbnails

lördag 30 april 2011

Efterlängtad kväll!

Som jag behövde det där. En kväll ute med god mat, vin och trevligt sällskap. Det var så länge sen att jag knappt minns när jag sist satt sådär mitt emot Azita och skålade och hade det så där mysigt och trevligt. Och för första gången på väldigt länge var jag verkligen på humör för det där. Som sagt... jag behövde det där.

Och jag träffade så fina människor. En av mina trognaste läsare, som följt mig från början och alltid funnits där med sina kloka och värmande ord. Äntligen fick jag träffa honom. Fina och härliga Kramaren. Och jag fick också träffa honom igen. Han som råkade låsa in sin bil i parkeringsgaraget när vi hade vår första och enda dejt för över 1,5 år sen. Vi har hållt kontakten lite sporadiskt och igår var han med en god vän på besök i Gävle och det var verkligen roligt att få träffa honom igen.

Det var en sån där supertrevlig kväll som liksom tar slut lite för fort. En sån kväll som man vill sitta kvar efter stängning och fortsätta prata hela natten.

Jag får inte låta det gå så här långt mellan gångerna jag gör sånt här. Det är ju sånt jag behöver för att inte fastna i de där tankarna och för att inte bli så där paralyserad. Frågan är bara nu hur jag ska överleva lördagen utan att sakna och längta för mycket?

Pizza och mys i soffan får det bli...






Så kul att få träffa dig vännen!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar