Related Posts with Thumbnails

måndag 4 april 2011

Petti på hotell IGEN!


Jag hämtar upp en av tjejerna i min personal och vi beger oss av men något i mig är inte riktigt vaken så vi kör tio mil åt fel håll. Trött och hungriga kommer vi till butiken där jag ska vara i två dagar och timmarna liksom bara flyter iväg. Men idag har jag tankarna någon annanstans.

Han skulle komma och krama mig i morse. Få kyssa min morgonvarma kind. Och eftersom jag vet att han längtat lika mycket som jag knyter sig magen på mig när han inte dyker upp. Men det är så det är. Och jag förstår, vill finnas där, krama honom och ge honom styrkan han behöver. Kan bara hoppas att min kärlek är nog för honom och att han förstår att jag alltid vill finnas där.

Jag är trött. Av att jag inte kunde sova i natt för jag räknade timmarna tills han skulle komma. För allt nytt jag måste lära mig. Av all längtan som kryper i mig. För så här många dagar har vi aldrig varit ifrån varandra förrut. För att jag fortfarande måste sova på hotell när jag mest vill ha min egen säng. Trött TRÖTT trött!

En dag till i den här staden som är Örebro sen blir det Västerås igen. Och det enda jag just nu ser fram emot förutom öppningen av min butik i Gävle är att jag snart får krypa in i min älsklings famn igen...

2 kommentarer:

  1. Då vistas du i ett regnigt Örebro idag.
    Jag är just en trogen läsare från staden men har aldrig gett mig till känna;)

    Härligt att det flyter på med bra saker i ditt liv nu...det känns som att det var din tur nu.

    Kram från Fröken C

    SvaraRadera
  2. Vad trevligt Fröken C :o)
    Kul att du gav dig tillkänna nu... gör gärna det fler gånger!

    Ja det är ett trist och regnigt Örebro idag :o(

    Massa kramar Petti!

    SvaraRadera