Related Posts with Thumbnails

lördag 14 maj 2011

Regn...

...som faller ner i mörkret där vi går sida vid sida och vi är rörande överens om att vi haft en trevlig kväll ihop med ost, kex och vin. Vi har haft mycket att prata om finaste Emma och jag för det är länge sen vi satt ner och pratade. Förr om åren träffades vi varje dag. Hon med sin lilla kaffe-och-choklad-butik och jag med min kosmetik-butik. I samma galleria och samma väg hem så det fanns alltid tid för att prata. Nu ses vi sällan men idag tog vi oss tid. Och det är alltid lika mysigt.

Och det är skönt med de där vännerna som du kan berätta allt för, de mindre bekväma sakerna, om demonerna och de svagaste sidorna och de tycker om dig ändå. De som inte dömmer. Sån är Emma. Ärlig och rak men inte dömande.

Det är skönt att få avsluta kvällen med en promenad i regnet. Jag älskar regn. Och i kväll doftade det Hägg. Jag blir blöt i håret och jeansen jag köpte till min älskling men som jag fick behålla klibbar runt benen men det gör inget. Regnet gör mig lugn. Och jag känner mig tacksam. För regnet, för de fina vänner jag har runtomkring mig och så givetvis kärleken.

I kväll somnar jag skönt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar