Related Posts with Thumbnails

söndag 22 maj 2011

Om att göra ont till gott!

Jag var bjuden på fest igår men vem vill gå på fest med den känslan i kroppen jag hade igår? Jag kunde umgåtts med vänner som ville jag hellre skulle vara där än sitta själv men jag kände inte ett dugg för att vara social även om det var det jag behövde mest. Och jag fick ett fint sms av min lillasyster för hon förstod att jag behövde det och även om hennes råd var att jag skulle umgås med vänner så valde jag att sitta kvar själv hemma ensam i min soffa. Och jag gjorde det bästa för att vara snäll mot mig själv och jaga de där demonerna på flykt. Ett par glas vin och lite ost och kex fick mig att känna mig lite bättre till mods. Och att min älskling kärleksfullt ringde flera gånger trots att han var på fest med vänner gjorde också sitt till.

Och idag har jag gjort allt för att vara snäll mot mig själv för att hålla demonerna på avstånd. En lång morgonpromenad i solen. God frukost. Sysselsatt mig med att pyssla med Tradera som både skingrade tankarna och kommer ger extra pengar i fickan. Mys i parken med fina vänner och två söta barn. Våfflor med grädde och varma vindar i håret.

Små små saker som gör skillnad. Så idag har den hållt sig borta. Den inbillade ångesten. Knackat mig lite på axeln och viskat "har du glömt mig?" Jag har ignorerat. Vägrat se den i ögonen för gör jag det så har den grepp om mig igen.

Små små saker som gör skillnad. För att göra ont till gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar