Related Posts with Thumbnails

torsdag 23 juni 2011

Värme!

Jag vet inte om det är ljudet av regndroppar som smattrar utanför fönstret eller om det är att sängen är varm för att jag har honom brevid mig men något är det som fyller mig med den där mjuka känslan i mitt bröst. Den där känslan som känns så väldigt avlägsen ibland. Som de senaste dagarna då bröstet varit fyllt med oro och ångest. Av frågor och hjärnspöken som väcker de konstigaste tankarna i mitt huvud. Men nu känner jag bara lugn. Och jag säger till honom att jag skulle vilja ligga där hela dagen i den där sängen med honom och bara lyssna på regnet utanför.

Ca tolv timmar tidigare:

Bilen tvärdör mitt på motorvägen och jag förbannar mig själv att jag lyckats se fel på tankmätaren och tror att den är full istället för tom. Han kommer som en räddande ängel med bensindunkar och det räcker att bara få se honom de få minuterna när han fyller på bensin på bilen för att jag ska bli alldeles varm i bröstet. Het. Han är så underbart fin. Och när han ligger framför mig i sin bil skickar jag ett sms "fan vad snygg du är".

Och det är just de där stunderna som bara gör mig mer och mer säker. På hur mycket kärlek det finns i mitt hjärta som tillhör honom. De där stunderna när vi ses igen efter flera dagar ifrån varandra och känslan bara blir starkare och starkare. Och hur han kan få mig lugn. Hur han jagar bort den där oron bara genom att hålla mig hårt och säga de där orden. Att han älskar mig och att jag inte ska oroa mig över oss. Hur han stryker mig över håret och kysser mig och låter mig få krypa in i hans famn. Låter mig få vila mitt huvud på hans nakna bröst och närheten vi har tillsammans är något jag aldrig innan känt. Inte så här. Inte på detta sättet. Tryggheten, passionen. Denna underbara passion som aldrig tycks ta slut.

Så jag vet inte. Kanske är det just allt det som får mig att känna det där lugnet när jag vaknar idag. Och regnet. För jag kan inte tänka mig något bättre sätt att få vakna på. Men honom vid min sida. Sådär så att jag bara kan sträcka ut handen så finns hans där. Och han kryper intill mig och håller mig hårt. Jag kan inte tänka på något annat bättre ställe att få vakna på än där. Där i hans famn!

2 kommentarer:

  1. Låter så oerhört underbart att få känna så för en annan person...

    SvaraRadera
  2. Det är en underbar känsla... verkligen :o)

    Kram

    SvaraRadera