Related Posts with Thumbnails

lördag 28 november 2009

Slut på drama TACK!

Nu är jag trött på drama på min blogg! Trött på att få anonyma kommentarer från människor som kallar mig hemska saker bara för jag råkar vara vän med någons ex. Trött på inskränkta jävla idioter som stör sig på mig och kommer med påstående som är skrattretande.

Ja jag är 36 år och ja jag är vän med en kille som är 21! OCH???? Är det åldersgräns på vänskap eller? Och även om det skulle vara så att jag och den här killen gick och blev förälskade i varandra så skulle inte en jävel ha med det att göra. Men nu är det inte så och det är heller inte så att jag springer efter varenda jävla ung kille jag ser. Så snälla svartsjuka paranoida ex med följe lägg ner nu och sluta läs min blogg och ge framför allt fan i att kommentera för jag kommer inte att publicera kommentarer där jag blir anklagad för än det ena än det andra. Vad är det ni inte fattar??

Jag träffar EN kille just nu och det för mig osökt över till nästa drama.

Låt mig och killen jag träffa få sköta vårt ifred. Väljer vi att skriva om det eller skriva till varandra på våra bloggar så läs inte om ni stör er eller måste komma med pekpinnar hur vi ska sköta vår relation. Ni behöver inte ta någons parti eller tycka synd om någon för vi är vuxna människor och vi PRATAR faktiskt med varandra. Våra bloggar är ett verktyg för att skriva av oss vår längtan, vår frustration och det vi bär inom oss som vi behöver få ut. Att vi sen väljer att ha våra bloggar offentligt är inte för att det ska ge folk möjlighet att kunna smutskasta eller att grotta sig åt vår relation som vi försöker ta framåt!

Nej vi är inte ett par eller ska gifta oss, inte vad vi vet ännu i alla fall. Vi träffas, har starka känslor för varandra men vi har inte lovat varandra något mer än att vi inte ska vara med några andra under tiden vi träffas. Framtiden få utvisa vad som händer.
Och jag kommer fortsätta skriva på min blogg om vad jag känner och tänker, gillar det eller inte. Sluta läs om det inte passar.

Nu har jag sänkt mig lågt nog genom att ens ta upp det här för det är pinsamt och befinner sig på dagisnivå så nu är det här inlägget det sista jag kommer att nämna om draman på min blogg.

END OF DISCUSSION!!!
INTI & PETTIWOMAN

10 kommentarer:

  1. jag är glad för din skull petra, för du verkar ha träffat en kille som du är trygg med och mår väldigt bra med. vad kan folk ha emot det liksom?
    och så är jag glad för hans skull, som får vara med dig ;)
    kram!

    SvaraRadera
  2. ???
    Det enda vi märker är att hon INTE mår bra.

    SvaraRadera
  3. Smurfan> Ja eller hur!!

    Nostalgia> Tack snälla du.
    Kram

    Anna> Vem?? Exet? Ja jag är jätte ledsen om någon mår dåligt men det är ju inte jag som gjort något fel. Jag har liksom inte ens med det där att göra och det ger ingen rätt att ösa ur sig skit över någon som är oskyldig för det

    SvaraRadera
  4. Hej Där, jag måste få skriva ett inlägg, fick ett sms av J idag och han berättade att du var ledsen o berättade varför, jag har absolut inte med detta o göra o jag ber väldigt myk om ursäkt om detta är någon i min omgivning som kallar dig saker, både du o jag vet att de inte stämmer o även dina vänner, så ta inte åt dig!! jag lovar dig jag skulle aldrig sjunka så lågt att börja kalla folk saker de finns inte på min lista. jag börjar lessna på att folk lägger sig i, de som hänt mellan oss 3 är mellan oss, o klart man får skriva ut sina tankar på sin blogg, jag blev bara allmänt ledsen av de jag såg men jag vet att ni är vänner o hade de varit mer hade jag bara varit glad, för är han glad då är jag glad. jag har ingeting med de o göra. men allt har blivit en stor drama folk har lakt sig i, folk som kommenterar dumma saker som jag inte har någon aning om vem de är. detta har bara blivit missförstånd mellan oss båda. ( tycker jag personligen iaf ) jag blev ledsen o upprörd men fick en förklaring och inge mer med de tycker jag. sen är de bara synd at folk försöker försvara mig på fel sätt, jag ber om ursäkt för de! jag vet vem du är o tycker du ska stå för vem du är. nu ska jag inte skriva mer, men jag ber er alla ANONYMA, att ta reda på fakta om personen först innan ni kallar dem massa skit, för vi ALLA här vet att de folk kallar petra stämmer in. o vill ni stötta mig så gör de på rätt sätt, tex dra mig ett sms o säger tänker på dig el hoppas du mår bra, de finns ingen vits o hoppa petra för detta! så lägg bara ner nu tack!

    hoppas de var okej att jag skrev lite, men vem personen än är så accepterar jag inte att man kallar folk saker som kan såra!

    Kram Lotta

    SvaraRadera
  5. Jag pratar om dig. du berättar hela tiden hur dåligt du mår. väldigt deprimerande för alla som kommer till din blogg.

    SvaraRadera
  6. Lotta> Tack Lotta det var snällt av dig att du skrev. Jag uppskattar det och hoppas vi kan lägga det här bakom oss nu!

    The End!

    Kram

    SvaraRadera
  7. Anna> Då har du nog inte följt mig från början. Jag är som alla andra människor som har dåliga och bra dagar men oftast har jag bra dagar. Däremot är jag lite förvirrad och tänker ganska mycket mellan varven men dåligt mår jag inte direkt.
    Sen är det ju faktiskt så att min blogg är till för precis som det står i rubriken, Det är här jag dumpar mina tankar och mina känslor, då blir det ju även sånt som kanske inte alltid är så glatt och glöttigt. Men jag lovar dig att jag är en glad människa som i det stora hela mår väldigt bra just för tillfället.
    Men tack för din åsikt!

    Kram Petra!

    SvaraRadera
  8. Är det bara jag som får känslan av att Anna inte längre får åka och är sjukt avis på Petti som bevisligen får det?

    SvaraRadera
  9. Hej Petra,

    Nu har jag hittat hit! Och shit vilken stark kvinna du verkar vara! Womanpower! Åldern är bara en siffra, det landar mer och mer hos mig också... Och bloggar är helt frivilliga att läsa och INGEN har rätt att lägga sig i vad som skrivs i DIN blogg.

    Stor kram från en ny bloggkompis :)

    SvaraRadera