Related Posts with Thumbnails

onsdag 18 november 2009

Snart hemdags!


Dagens fika bestod av Azita, Magnus, Mattias och en Beskvi. Jag borde ge fan i de där kakorna men de ligger där i glaskylen och liksom ropar på mig. Och så här innan mens skulle inte skenande elefanter hindra mig ifrån att äta något gott till mitt kaffe. Låt mig i alla fall en gång i månaden få skylla på det och inte min dåliga karaktär.

En timme kvar i butiken. Dagarna går ganska snabbt ändå trots min längtan härifrån. Tack snälla Suz för att du bara "råkade" ha vägarna förbi och ville jobba några timmar så chefen fick springa av sin rastlöshet på stan. Jag behövde inskaffa något snyggt att hänga på mig på lördag när det vankas stor fest för alla som jobba i gallerian. Kommer bli en superkväll och det gör inte saken sämre att jag kommer att eskoteras av husets snyggaste och snällaste kille. Risken är väl bara att både han och jag retar upp folk med bara vår uppenbarelse. Men det kommer bli underbart att få tillbringa kvällen på min gode vän Emmas herrgård som hon numera driver vid sidan om sin lilla chokladbutik. Massa folk, god mat och dans och en snygg kille vid min sida, kan det bli bättre?

Nej nu ska jag slå ihjäl en timme till innan jag får gå hem för dagen!

5 kommentarer:

  1. så kul att man blev bjuden liksom :p

    men, jag skulle ju inte vilja gå ensam heller.. hoppas ni får kul!

    (fan vad bitter jag låter nu)

    SvaraRadera
  2. Hahaha men vännen inte är du bitter och du skulle väl knappast behöva gå själv. Du hade ju fått gå med mig och Jesper så klart. Det är bara Jesper från ditt gamla jobb som ska gå.

    Kram

    SvaraRadera
  3. jo, bitter för alltid annars på alla fester så har såna som slutat varit där. för att deras arbetskamrater har bjudit med dem. men inte faen är det nån som bjudit mig? :p

    jag ve att jag hade kunnat gå med dig, om det var så, om jag jobbat kvar o ullis inte skulle gått :) kram!

    SvaraRadera
  4. Nostalgia> Du får väl gå in nån dag och ge Inger en liten gliring, hihi.

    SvaraRadera