Related Posts with Thumbnails

söndag 29 november 2009

Första advent...

... och skyltsöndag så det är väl nu man ska börja komma i lite julstämning. Idag ska stjärnan upp och man ska tända första ljuset i adventsljusstaken. Folk har sprungit på stan och tittat på tomtar, köpt lotter och druckit glögg och ätit pepparkakor och kanske köpt första julklapparna. Men för mig som har butik innebär den här dagen jobb precis som vanligt och jag har inte den minsta julkänsla i kroppen. För mig har dagen bara handlat om att sälja så bra som möjligt för det är sista dagarna jag kan dra in pengar innan jag blir arbetsl... jag menar arbetsfri.

I morgon är sista dagen och då är det inventering som gäller. Jag har fått börja redan för några dagar sen med lagret och allt som inte står på hyllorna. Det är bara det att jag har inte den minsta motivation att göra det här eftersom det inte är för min skull så jag har tagit in min snälla personal som gjort allt. Det kostar mig en del men det är värt varenda krona att slippa göra det här. Jag är super tacksam för de som hjälpt mig de här dagarna och de som kommer i morgon och gör det sista. Sen är det över. Sen lämnar jag över nyckeln och går med glada steg i från det som varit mitt liv i över tre års tid. Och jag är inte ens ledsen. Det känns bara skönt, befriande och så härligt.

På tisdag börjar en ny fas. Och den fasen ska jag börja med att julstäda hemma och julpynta så att jag också kommer i lite julstämning. Göra det alla har gjort idag men som jag helt enkelt inte haft varken tid eller lust med. Vill ju ha lite tid på mig när jag städar och fixar och det kommer jag att ha i massor av efter i morgon.

På tisdag börjar mitt nya liv...

3 kommentarer:

  1. Härligt!

    När kommer du att öppna den nya butiken? Skall den vara i samma eller en annan lokal?

    Mys på!

    SvaraRadera
  2. Smurfan> Den kommer att vara i samma lokal. Tar över hyreskontraktet från 1 mars men först ska det fixas och göras iordning till nya butiken så någon gång i början av mars öppnar jag den nya :o)

    Kram

    SvaraRadera
  3. jag hoppas att de tre månaderna går fort så att jag kan se ditt vackra o glada ansikte bakom försälning disken igen du är som ett solsken, utan dig är flanör ett ställe som e bara grått och molnigt

    SvaraRadera